39 Yılında 2024'dan Fazla Muhteşem Hayvanı Tahmin Et Sınav Soruları

Sınavlar ve Oyunlar

Leah Nguyen • 15 Mayıs 2024 • 8 dakika okuma süresi

Cuma gecesini canlandırmak veya öğrencileriniz için öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmek için hayvanlarla ilgili eğlenceli bir test mi arıyorsunuz?

Başka yere bakmanıza gerek yok, çünkü Hayvanı Tahmin Et Testimiz , hayvanlar aleminin muhteşem ve olağanüstü harikalarına açılan kapıyı aralıyor. Tüm hayvansever beyinleri eğlendirmek için görseller, sesler ve zihinsel egzersizlerle dolu testler içeriyor.

Bu hayvan tahmin oyununda hepsini doğru yap ve sana sertifikalı hayvansever ödülünü verelim🏅 Ama unutma, çitalar hiçbir şey almaz.

İçindekiler

Genel Bakış

Hayvanlar ve Çevre Hakkında Bilgi Edinmek İçin En İyi Web Sitesi?National Geographic
En küçük memeli nedir?Savi'nin beyaz dişli cüce kır faresi (Uçmaz)
En büyük memeli nedir?Antarktika mavi balina
Genel Bakış Hayvan Testini Tahmin Et

AhaSlides ile Daha Fazla Eğlenceli Fikir

Eğlence bu hayvan sorularıyla bitmiyor. Aşağıda daha fazla test ve etkinlik bulabilirsiniz:

alternatif metin


Toplantılar Sırasında Daha Fazla Eğlence mi Arıyorsunuz?

AhaSlides'ta eğlenceli bir sınavla ekip üyelerinizi toplayın. AhaSlides şablon kitaplığından ücretsiz sınava girmek için kaydolun!


🚀 Ücretsiz Testi Alın☁️

Rastgele Hayvan Oluşturucu – Bir Tur Seçin

1. Tur: Resim Turu

Bir resim bin kelime değerinde bir olup. Resmimize bakarak bunun hangi hayvan olduğunu tahmin edebilir misiniz? Bu süper kolay turla hafifçe başlayın👇

#1 – Bu bir köpek.

rakunun yakın çekim resmi | hayvan testini tahmin et
Hayvanı Tahmin Et
  • Evet, o burnu tanıyorum
  • Bir yolu yok!

Cevap: Kesinlikle hayır!

#2 – Bu balığın doğru adı şudur:

çaresizce yerde yatan bir blobfish
Hayvanı Tahmin Et
  • Bobbalığı
  • küre balığı
  • balon balığı
  • tatlı balık
  • 2 saat güneşe baktıktan sonra amcanın kel kafası

Cevap: Blobfish

#3 – Bu bir yavru kirpi.

bir bebek echidna
Hayvanı Tahmin Et
  • Gerçek
  • Yanlış

Cevap: Yanlış. Bu bir yavru dikenli karınca yiyici.

#4 – Bu hangi hayvan?

bir gecko
Hayvanı Tahmin Et

Cevap: Bir kertenkele

#5 – Bu hangi hayvan?

Çin çizgili hamster
Hayvanı Tahmin Et

Cevap: Çin çizgili hamsteri

#6 – Bu hangi hayvan?

doğrudan sana bakan bir alpaka
Hayvanı Tahmin Et

Cevap: Bir alpaka

#7 – Bu hangi hayvan?

kırmızı pandanın mozaik görüntüsü
Hayvan Tahmin Oyunu

Cevap: Kırmızı panda

#8 – Bu hangi hayvan?

Madagaskar çocuk filminde bir lemur - AhaSlides'in bir parçası hayvan testini tahmin et

Cevap: Bir lemur

💡 AhaSlides'ta bunun gibi binlerce test oluşturup oynayabileceğinizi biliyor muydunuz? Buradan göz atabilirsiniz!

2. Tur: Gelişmiş Resim Turu

Son turdan sonra kendinize güveniyor musunuz? Olumlu tavrınızı koruyun; bu ileri seviye fotoğraf turu o kadar kolay olmayacak…

#9 – Bu hangi hayvan?

bir köpeğin burnu yakın çekim

Cevap: Bir köpek

#10 – Bu hangi hayvan?

açık kahverengi kürklü ateşli görünen bir panter
Hayvanlar Alemi Testlerine Bir Alternatif

Cevap: Bir panter

#11 – Bu hangi hayvan?

su samuru kafatası
  • Susamuru
  • bir mühür
  • Bir uzaylı
  • Bir tilki

Cevap: Bir su samuru

#12 – Bu hangi hayvan?

​​

palyaço balığı Nemo'nun turuncu pullarının ve beyaz çizgilerinin yakınlaştırılmış görüntüsü

Cevap: Palyaço balığı

#13 – Bu hangi hayvan?

bir kurdun kürkünün yakınlaştırılmış resmi

Cevap: Bir kurt

#14 – Bu hayvan kurt mu yoksa köpek mi?

boyalı bir kurt resmi
  • Kurt
  • Bir köpek

Cevap: Bu bir boyalı kurt.

#15 – Bu hayvan şudur:

sahada duran bir guanaco resmi
  • bir lama
  • bir vicuña
  • bir guanako
  • bir alpaka

Cevap: Bir guanako

#16 – Bu hayvan şudur:

bir insanın elinde duran uçan bir kertenkele resmi
  • uçan kertenkele
  • Bir ejderha
  • bir charizard
  • uçan bir geko

Cevap: Uçan bir kertenkele

3. Tur: Hayvan Sesini Tahmin Et

Kulaklıklar açık – bu hayvan sesi testi için onlara ihtiyacınız olacak. Sesi dinleyin, onu yapan hayvanı belirleyin ve 8 üzerinden 8'ini eve getirin.

#17 – Bu hayvan şudur:

Cevap: Bir aslan

#18 – Bu hayvan şudur:

Cevap: Bir katil balina sürüsü

#19 –

Bu hayvan:

Cevap: Bir kurbağa

#20 -Bu hayvan:

Cevap: Karınca yiyenlerin mumu

#21 -Bu hayvan:

Cevap: Bir kurt

#22 -Bu hayvan:

Cevap: Bir gibon sürüsü

#23 -Bu hayvan:

Cevap: Bir leopar

#24 -Bu hayvan:

Cevap: Bir liman fok balığı

4. Tur: Hayvanın Genel Bilgisini Tahmin Edin 

5 genel kültür sorusunun hepsini doğru cevaplayarak biyoloji öğretmeninizi gururlandırın. 

#25 – Yumurta bırakan iki memeli hayvan hangileridir?

Cevap: Kirpiler ve ördek gagalı platipuslar

#26 – Gününün %90'ını uyuyarak geçiren hayvan hangisidir?

Cevap: Koala

#27 – Keçi yavrularına ne denir?

Cevap: Çocuklar

#28 – Bir ahtapotun kaç kalbi vardır?

Cevap: Üç

#29 – Dünyanın en zehirli balığı olarak bilinen balıklar hangileridir?

Cevap: Taş balıkları

5. Tur: Hayvan Bilmecelerini Tahmin Edin

Bilmece şeklinde birkaç sınav sorusu yapın. Aşağıdaki bu 5 hayvan kimlerdir?

#30 – Büyüdükçe küçülüyorum. Ben neyim?

Cevap: Bir kaz

#31 – Adım tatlı olarak yenecek bir şeye benziyor. Ben neyim?

Cevap: Bir geyik

#32 – Ayakkabılarımla yatağa giriyorum. Saçlarım muhteşem. Ben neyim?

Cevap: Bir at

#33 – Önümde iki, arkamda bin tane gözüm var. Ben neyim?

Cevap: Bir tavus kuşu

#34 – Yumurtadan çıktım ama bacaklarım yok. Dışarısı üşüyor ve ısırabiliyorum. Ben neyim?

Cevap: Bir yılan

Kitlenizi gergin tutun🎺


AhaSlides'in ücretsiz şablon kitaplığı ile tam katılım için yaratıcı testler alın.

Bonus Turu: Karidesli En İyi Hayvan Puns

Kelime oyunundaki boşluğu bir hayvan adıyla doldurun. Bunları çözerken çok eğleneceksiniz 🐋

#35 – Kuş neden üzgün? Çünkü o bir…

Cevap: Mavi kuş

#36 – Pikniğe gitmek ister misin? … öğle yemeği.

Cevap: Alpaka

#37 – Piyano ile balık arasındaki fark nedir? Balığı... ayırt edemezsiniz.

Cevap: Ton balığı

#38 – Yengeçler neden asla hayır kurumlarına bağış yapmaz? Çünkü onlar…

Cevap: Kabuklu deniz ürünleri

#39 – Oğlu matematikten A aldığında baba ne yapar? Ona onayını verir…

Cevap: Fok

#40 – Midilli boğazı ağrıdığında ne dedi? “Suyunuz var mı? Biraz…”

Cevap: At

AhaSlides ile Ücretsiz Test Yapın!


Sadece 3 adımda dilediğiniz sınavı oluşturabilir ve ücretsiz interaktif sınav yazılımında yayınlayabilirsiniz …

alternatif metin

01

Ücretsiz kaydol

Ücretsiz AhaSlides hesabınızı alın ve yeni bir sunum oluşturun.

02

Testinizi oluşturun

Testinizi istediğiniz şekilde oluşturmak için 5 tür test sorusunu kullanın.

alternatif metin
alternatif metin

03

Canlı Barındırın!

Oyuncularınız telefonlarından katılır ve onlar için teste siz ev sahipliği yaparsınız!

Sıkça Sorulan Sorular

Hayvanı Tahmin Et nasıl oynanır?

Göstermek için hayvanlara ve çevreye sevgi, bugün Hayvanı Tahmin Et testini çözelim!
#1. Yukarı kaydır üst ve hazırladığımız bu 4 turluk eğlenceli hayvan bilgilerini oynayın.
#2. AhaSlides'a gidin Şablon Kitaplığı (ücretsiz kayıt olun) ve testi hesabınıza yapın. İstediğiniz zaman oynayabilir ve ayrıca herkes için etkileşimli testler oluşturabilirsiniz.

Gizemli Hayvan oyunu nedir?

Gizemli Hayvan, bir oyuncunun bir hayvan düşünüp diğer oyuncuların onu tanımlamasına yardımcı olacak ipuçları verdiği bir tahmin oyunudur. Klasik 20 soru oyununun bir türevidir. Peki neden bir evcil hayvanım olsun istiyorum?

Tahmin edilmesi zor hayvanlar nelerdir?

Nesli tükenmekte olan/egzotik türler – Komodo ejderi, okapi, aye-aye, kakapo doğa tutkunlarına bile yabancıdır.

Randomlist'ten esinlenilmiştir.