Hoeveel autologo's ken je nog? Deze leuke quiz met 20 vragen en antwoorden over autosymbolen test je kennis over de meer dan 40 populairste automerken. Doe mee aan de quiz en laat zien wat je in huis hebt!
Inhoudsopgave

Betrek uw publiek
Start een zinvolle discussie, ontvang nuttige feedback en communiceer met je publiek. Meld je aan voor de gratis AhaSlides-sjabloon.
🚀 Grijp gratis quiz☁️
Autosymboolquiz Niveau 1 – Gemakkelijk
Vraag 1: Wat is het logo van Mercedes-Benz?

Antwoord: C
Vraag 2: Wat is het huidige logo van Ford?

Antwoord: B
Vraag 3: Herkent u dit automerk?

A.Volvo
B. Lexus
C. Hyundai
D. Honda
Antwoord: C
Vraag 4: Kunt u benoemen wat het automerk is?

A. Honda
B. Hyundai
C.Mini
D. Kia
Antwoord: A
Vraag 5: Bij welk automerk hoort het volgende logo?

A. Tata-motoren
B. Skoda
C.Maruti Suzuki
D.Volvo
Antwoord: B
Vraag 6: Welk van de volgende autosymbolen is Mazda?

Antwoord: A
Vraag 7: Weet jij welk automerk het is?

A. Mitsubishi
B. Porsche
C. Ferrari
D.Tesla
Antwoord: D
Vraag 8: Welke van de volgende automerken is eigenaar van dit logo?

A. Lamborghini
B. Bentley
C.Maserati
D. Cadilac
Antwoord: C
Vraag 9: Wat is het symbool van Lamborghini?
A. Gouden stier
B. Paard
C. Bentley
D. Jaguar-kat
Antwoord: A
Vraag 10: Wat is het juiste embleem van Rolls Royce?

Een linker
Helder
Antwoord: B
Autosymboolquiz Niveau 2 – Moeilijk
Vraag 11: Welk merk heeft geen autosymbool met een dier?
A. Mini
B.Jaguar
C. Ferrari
D. Lamborghini
Antwoord: A
Vraag 12: Welke auto heeft een stersymbool?
A. Aston Martin
B. Chevrolet
C. Mercedes-Benz
D.Jeep
Antwoord: C
Vraag 13: Welk automerk heeft geen logo met een gestileerde letter?
A. Alfa Romeo
B. Hundai
C. Bentley
D. Volkswagen
Antwoord: A.
Vraag 14: Wat is het juiste autologo van Vauxhall?

Een linker
Helder
Antwoord: A
Vraag 15: Welke betekenis van het autologo is gebaseerd op een mythisch wezen genaamd Griffin, van wie wordt gezegd dat hij het lichaam van een leeuw heeft en de kop en vleugels van een adelaar?
A. Opel-motoren
B.Jeep
C. Subaru
D. Toyota
Antwoord: B
Vraag 16: Wat is het juiste autosymbool van Aston Martin?

Een linker
Helder
Antwoord: A
Vraag 17: Welke betekenis van het autosymbool is een oud chemisch symbool voor ijzer?
A. Kia
B.Volvo
C. Stoel
D. Abarth
Antwoord: B
Vraag 18: Wat is het symbool van het Roll-Royce-logo?
A. Geest van extase
B. Een Griekse godin
C. Een gouden stier
D. Een paar vleugels
Vraag 19: Wat is het juiste autologo van Honda?

Een linker
Helder
Antwoord: B
Vraag 20: Welk automerk ontwerpt zijn logo met een schorpioen?
A.Peugeot
B. Mazda
C. Abarth
D Bentley
Antwoord: C
Key Takeaways
💡Ben je op zoek naar een geweldige tool om quizzen te ontwerpen voor je volgende activiteiten of evenementen ? Ga dan naar AhaSlides en ontdek duizenden kant-en-klare sjablonen , live polls, live quizzen, woordwolken, draaiwielen en AI-dia-generatoren!
Ref: Whocanfixmycar | Brainfall